Visum

Een visum is een officiële toestemming een land binnen te reizen en in dat land te verblijven. Een visum wordt afgegeven door het land waar de reiziger naartoe gaat. Op deze manier kan dat land controle uitoefenen op wie het land binnenkomt.Voor sommige landen moet het visum van tevoren aangevraagd worden. Dit kan via de plaatselijke vertegenwoordiging van dat land (ambassade of consulaat) of via het gespecialiseerd bedrijf Immipoint.

Wij bieden als enige in Nederland:

– Volledige begeleiding (Full Service) van het begin tot het eind van uw visumaanvraag vanuit Nederland of het buitenland (businessvisum, werkvisum, schengenvisum, single, double of multiple entry)

Full Service business- en werkvisum aanvragen vanuit Nederland of het Buitenland

Mocht u de know how niet hebben of gewoonweg weinig tijd! Wij kunnen uw visumaanvraag volledig begeleiden van het begin tot het eind.

Voordelen

  1. Kost u weinig tijd
  2. 1 vragenlijst invullen en wij regelen de rest (LOI, garantiebrief, verzekeringsverklaring, online of offline application form etc)
  3. Uw documenten worden opgehaald en afgeleverd door een overnight koerier
  4. Wij zorgen dat de aanvraag wordt ingediend via onze vertrouwelijke visa agent (tevens kantoren in het buitenland)
  5. Wij houden u op de hoogte gedurende de gehele aanvraag
  6. Kosten gaan op rekening! U hoeft dus niet vooraf te betalen om uw paspoort retour te krijgen.

Wat zijn de verschillen tussen een single, double en multiple entry visum?

Met een single entry visum mag de reiziger het land maar éénmalig inreizen. Voor een volgende reis naar hetzelfde land zal de reiziger een nieuw visum nodig hebben. Met een double entry visum mag de reiziger het land twee keer in reizen binnen de geldigheid van het visum. Met een multiple entry visum mag de reiziger het land onbeperkt aantal keren bezoeken zo lang het visum geldig is en voor de toegestane verblijfsduur in het betreffende land.

Wilt u meer informatie ontvangen?