Onderwijs

Naar school gaan, studeren in het buitenland, een vreemde taal vloeiend leren spreken en een andere cultuur ontdekken: uitzending naar het buitenland biedt medewerkers de kans om een internationale carrière te starten, maar stelt ook hun partners en kinderen in staat hetzelfde te doen.

Maar hoe zijn de verschillende onderwijssystemen met elkaar te vergelijken? En kan de partner tijdens zijn of haar buitenlandse verblijf ook een cursus, studie of hogere beroepsopleiding volgen?

BISIS is gespecialiseerd in het leveren van informatie over internationaal onderwijs. Het bureau heeft wereldwijd relaties met talloze scholen, universiteiten en opleidingsinstituten en biedt al meer dan 30 jaar ondersteuning, sinds de tijd dat we nog onderdeel waren van Philips Electronics.

Een transfer naar het buitenland kan ook voor de partner en de kinderen kansen bieden voor een internationale carrière.

Duizenden medewerkers en hun gezinnen hebben ondersteuning gehad van BISIS. We hebben hen geadviseerd hoe zij hun onderwijs en opleiding konden voortzetten tijdens hun periode in het buitenland en later, als zij weer terug waren in hun land van herkomst.

  • Advies op maat over onderwijs wereldwijd
  • Hulp en ondersteuning bij de aanmelding
  • Advies en ondersteuning bij de voorbereiding
  • Advies en ondersteuning gedurende de uitzending
  • Advies en ondersteuning bij terugkeer

Wilt u meer informatie ontvangen?