Huisvesting

Woonruimte in Nederland is schaars, zeker in en rondom de grote steden. En voordat uw werknemer naar ons land komt, moet er veel geregeld worden om hem van woonruimte te verzekeren. Network Netherlands informeert daarom al ruim voor aankomst in Nederland naar de woonwensen van uw werknemer om alvast een zoekopdracht te kunnen neerleggen bij makelaars. Meteen na aankomst in Nederland kunnen we dan starten met een bezichtiging van minimaal 6-8 (gemeubileerde) appartementen/huizen die aan zijn woonwens voldoen.

Ondersteuning huurcontract en basisvoorzieningen
Zodra de werknemer aangeeft welk appartement hij tijdelijk wil huren, gaat Network Netherlands in onderhandeling met de makelaar/eigenaar. Over de prijs, maar bijvoorbeeld ook om een wasmachine en/of droger toe te voegen aan de inventaris. Ons kantoor ondersteunt bij het opmaken van het huurcontract, organiseert de check-in en vraagt (indien noodzakelijk) gas, water, licht, kabel en internet aan.

Flexibele, onafhankelijke service
Network Netherlands opereert als onafhankelijke partner in dienst van de werknemer én het bedrijf. De bezichtigingen worden nauwkeurig ingepland voor of na de immigratieafspraken. Wil uw werknemer al vóór zijn officiële komst naar Nederland woonruimte selecteren? Ook dat is mogelijk. Wij organiseren dan tijdens deze pre-visit bezichtigingen woningen die aansluiten bij zijn wensen. Zo kan hij eventueel met het gezin direct na aankomst zijn uitgekozen woning betrekken.

Wilt u meer informatie ontvangen?